Sport, Langrenn | Mathilde slo til i VM-mønstringen - Marte utklasset  seniorene

Siler ut sommersøkere med iq-tester • Budstikka

Stolte vinnere av fair play-pris - Harstad Tidende

Mathilde Sofie Grytnes - KPMG Norge

kongstensvommerne Instagram posts, stories and followers - Gramho.com

Kongstensvømmerne - Nok en bronsemedalje til Mathilde🏆 Mathilde Sofie  Hammer tok sin andre bronsemedalje under mesterskapet i dag på øvelsen 50 m  fri👍🏻💪🏻 Hun gikk på sterke 26.74😊 Gullet gikk til Victoria
Kongstensvømmerne - Nok en bronsemedalje til Mathilde🏆 Mathilde Sofie Hammer tok sin andre bronsemedalje under mesterskapet i dag på øvelsen 50 m fri👍🏻💪🏻 Hun gikk på sterke 26.74😊 Gullet gikk til Victoria

Første dag ble et eneste stort jubelbrøl – kanDusi

Mathilde Sofie Hammer fikk en flott... - Kongstensvømmerne | Facebook

Mathilde Sofie Seljevoll, Tjongsfjorden | person | gulesider.no

gokongsten Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com

Blanda drops for Hammer – Dagsavisen

Kongstensvømmerne - Nok en klubbrekord av Mathilde Sofie Hammer, denne  gangen på 50 fly med tiden 28,70. Gratulerer så mye😊😊 | Facebook
Kongstensvømmerne - Nok en klubbrekord av Mathilde Sofie Hammer, denne gangen på 50 fly med tiden 28,70. Gratulerer så mye😊😊 | Facebook

Ung musiker, Konkurranse | På fredag kan Mathilde (23) fra Reine vinne tysk  radiokonkurranse
Ung musiker, Konkurranse | På fredag kan Mathilde (23) fra Reine vinne tysk radiokonkurranse

Bergen Elite utvider satsingen

Kongstensvømmerne - LAMBADALEKENE Mathilde Sofie Hammer åpner stevnet med  flott NM-krav på 200 m fri med tiden 2.09.66 👍🏻😊 Det var personlig  rekord med hele 5 sekunder! Vi gratulerer😊 | Facebook
Kongstensvømmerne - LAMBADALEKENE Mathilde Sofie Hammer åpner stevnet med flott NM-krav på 200 m fri med tiden 2.09.66 👍🏻😊 Det var personlig rekord med hele 5 sekunder! Vi gratulerer😊 | Facebook

Kongstensvømmerne - Mathilde med 4.plass i juniorklassen og ny klubbrekord! Mathilde  Sofie Hammer viser litt stigende form nå på tampen av mesterskapet, og  satte fin personlig rekord på 100 m bryst med
Kongstensvømmerne - Mathilde med 4.plass i juniorklassen og ny klubbrekord! Mathilde Sofie Hammer viser litt stigende form nå på tampen av mesterskapet, og satte fin personlig rekord på 100 m bryst med

Mathilde Sofie Hammer, Kongstensvømmerne | Mathilde Sofie (16) slettet 20  år gammel rekord
Mathilde Sofie Hammer, Kongstensvømmerne | Mathilde Sofie (16) slettet 20 år gammel rekord